Friday, February 26, 2010

Esmaspäeval käisime siin kohalikus haiglas ennast mõõtmas ja kaalumas. Kuigi usaldusväärseks ma neid tulemusi siiski ei pea, kuid vähemalt on meil ikka olemas 4-kuuse pikkus ja kaal. Peaümbermõõdu unustasin kahjuks lasta neil mõõta. Kaalumine siis käis siin suure kaaluga, kõigepealt kaaluti mind ära ja siis võtsin lapse sülle ja kaalusime koos ja tulemuseks saadigi siis, et laps kaalub 6,9 kilo, et siis kuu ajaga juurde võtnud 910 grammi. Pikkust mõõtsid esimese hooga varba otsast ja tulemuseks 69 cm, et nagu oleks kuuga kasvanud 7,5 cm, ei tahtnud nende tulemusega väga nõusse jääda ja palusin ikka kanna järgi mõõta, uus tulemus 65 cm juba palju realistlikum. Kaaluiive kuu ajaga siis 3,5 cm. Täitsa tiptop tulemus võiks öelda.

Teisipäeval ja neljapäeval oli Ivelettel siinsed esimesed ujumistreeningud. Kuna ma ise ühe hotelli jõusaalis käima hakkasin ja seal ka bassein olemas on, siis otsustasingi Ivelettega ujumas käima hakata. Talle kohe hullult meeldib vesises keskkonnas askeldada. Esimene kord väga pikalt ei olnud ja endiselt veel ei julgenud temaga sukeldumist proovida. Teisel korral juba võtsin julguse kokku, kallasin kõigepealt vett üle näo ja siis tõmbasin kiirelt vee alla lapse. Sama kiirelt muidugi vee alt välja uuesti. Esimesel korral oli veest välja tulles sellise näoga, et tahaks nagu küsida, et mis nüüd täpselt juhtuski. Aga vett igatahes kurku ei tõmmanudki ja siis oli kohe julgem ühe korra veel proovida. Rohkem esimesel korral katsetama ei hakanud. Aga praegu juba hullult siputab jalgadega vees justkui nagu tahakski ujuda. Nii lahe, kui õnnelik ta seal vees alati ikka on. Eile üritas muidugi igal võimalus ka oma varvastega mängida kui teda selili ujutasin.

Sel nädalal käib meil usin roomamise harjutamine. Nii kui lapse kõhuli panen, nii hakkab jalgu kõhualla tõmmates ennast edasi lükkama. Esialgu jalad tugevamad kui käed, edasi liigub, aga enamasti jäävad siis käed üsna peagi kõhualla kinni ka. Kuidagi peame käsi tugevamaks treenima hakkama. Jalad paistavad küll päris tugevad olevat juba.

Sel nädalal on Boracayl ka rahvusvaheline lohesurfi võistlus. KTA ehk Kite Tour Asia neljas osavõistlus on siis hetkel Boracayl toimumas. Ivelette on ka kaks päeva usinalt rannas võistlusi vaatamas käinud. Eks ikka peab varakult kõigega ennast kurssi viima. Kõige noorem osavõtja sellel võistlusel oli üks üheteistkümne aastane poiss. Eks me siis paari aasta pärast teema uue rekordi kõige noorema osavõtja kohapealt ;)

No comments: