Wednesday, March 10, 2010

your visa has being denied

Vot sellised uudised siis selleks korraks. ühesõnaga läks meil siis nii, et Jastwani viisavaldus lükati tagasi ja kahjuks märtsi lõpus meid eestis ka näha ei saa. Päris täpselt veel edasisi plaane läbi pole mõelnud, hetkel veel uudis päris värske ja vajab vähe seedimist, aga üldiselt, siis plaan selline, et jääme Ivelettega ka praegu siia ja uus suund oleks siis selline, et katse 2-te plaanime juuni kuusse sättida ilmselt. Siis juba tulen mina igaljuhul koju, olgu siis kahekesi või kolmekesi.

Ühe päeva norutasin ja olin vähe liimist lahti ja sõin terve hunniku šokolaadi ära, kuid täna juba uus päev ja uued mõtted ja tuleb tõesti veidikeseks ajaks siin sisseelamisele keskenduda. Homme hommikust liitun dragonboat treeningutega, et siis aprill kolmandal nädalal siin Boracayl toimuvatel võistlustel ka osaleda, kui me muidugi naiskonna kokku saame ikka. Meeskkond ja segavõistkond on koos, aga naistes on veel mõned puudu tervest komplektist. Eks siis homme paistab, et kuidas mu vorm on ka. Eelmine aasta oli küll peatreener ülimalt õnnelik mind treeningutel nähes ja oli päris rõõmus minu liitumise üle, seda siis terve selle nädala jooksul, mil ma nendega treenisin enne kui oma jala ära lõhkusin.

Ivelette on tõeliselt häälekaks muutunud. Hullult kriiskab viimasel ajal, jumal kus sellele lapsele on alles häälepaelad antud. Ei nuta, aga just kilkab kõva häälega. Kusjuures täna õhtul isegi veel nii valjult, et meil mõlemil Jastwaniga kõrvadel isegi veidi valus oli. Muidu aga ikka naeratab ja rõõmustab pidevalt. Homme läheme siis Caticlani vaktsineerima. Senini ootasin, et lähen eestisse tagasi ja vaktsineerin seal, aga nüüd siis uurisin, et siin ilusti see kolmikvaktsiin olemas, mida meie vaktsineerimiskava ette näeb ja lähengi ome esimest süsti tegema talle. Eks siis uurin põhjalikumalt, et mis siin riigis veel soovituslikeks vaktsiinideks on, tõenäoliselt peab veidi eesti vaktsineerimiskavale lisaks ka tegema.

Aga tänaseks siis ka lõpetan, ei oskagi nagu rohkem midagi kirjutada. :)

4 comments:

Unknown said...

Väga kurvad uudised.Aga mis siis ikka teha. Kui lugu on nii nagu ta on

Unknown said...

Väga kurvad uudised.Aga mis siis ikka teha. Kui lugu on nii nagu ta on

Ellu said...

ma just täna ööse nägin teid kõiki unes ja olime milegipärast kuskil kelgutamas :))
aga loodame siis juunis... peab ehk hoopis isse teile kylla tulema... synnipäevaks kyll ei jõua aga ehk mais!? edu teile!

eluonlill.ee said...

tule muidugi külla, varsti lähevad enamikud eestlased ära ja läheb üsna igavaks mul siin elu